."
 

FOTOCURSUSSEN EN WORKSHOPS IN GRONINGEN EN DRENTHE

Cornelia is bevoegd docent fotografie. Kennis delen met anderen behoort tot haar passie. In de studio aan huis geeft ze lessen in fotografie voor beginnende en gevorderde fotografen. De beginnend fotograaf leert in de basiscursus binnen de lijntjes kleuren. De basis voor techniek, compositie, belichting, scherpstellen. In een cursus van 5 lessen leer je beter fotograferen. 

Na deze basiscursus is het mogelijk om verder te gaan naar de gevorderden cursus. Je kunt al binnen de lijntjes kleuren en fotograferen. In deze cursus leer je out of the box denken, je eigen stijl, handmatige witbalans en werken met portretten in LOW en HIGH key in de studio. 

Beide cursussen bestaan uit 4 theorie lessen fotografie in kleine groepen klassikaal en 1 praktijkles waarin je op pad gaat met de camera en de voorgaande 3 lessen in praktijk gaat brengen. 

Daarnaast worden  workshops fotografie voor de beginnende en gevorderde fotograaf georganiseerd en is het mogelijk  een cursus fotobewerking te volgen met het programma AFFINITY PHOTO.

FOTOCURSUS IN DRENTHE EN GRONINGENE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram