."
 

OVER DE FOTOGRAAF

Als kind al was het leven anders dan van andere kinderen. In het beeld volwassener, De wereld anders zien, en vooral ook anders ervaren. Een bijzondere vorm van creativiteit in een eigen wereld. 

Altijd behulpzaam en vooral dol op dieren. Als paardenmeisje trok ze door het leven, samen met Astrid. Astrid kwam op 11 oktober 1976 als vervroegd verjaardagscadeau van een zus die bij het uit huis gaan, haar hond had meegenomen. Astrid was een kruising Ierse Setter, een maatje tijdens de pubertijd.

 Druk met het halen van een Atheneum diploma en later verschillende studies waaronder klinische psychologie waar helemaal in op werd gegaan. 


Op 23 jarige leeftijd, inmiddels getrouwd, was de kinderwens gereed voor uitvoering. Als snel werd duidelijk dat het zo niet werkt. Vele miskramen later (7), was ze er klaar mee, inmiddels 28 jaar en erbij neerleggend dat het er niet in zat. Zorgen voor een man met MS was wat de prognose was en misschien moest het zo zijn. Genieten van de honden en andere dieren, een andere invulling van het leven. Tot in 1995 toch bleek dat, ondanks er actief werd bestreden zwanger te raken, de zeer aangename diagnose "zwanger" gesteld, en deze keer zou het goed gaan. In 1995 werd een heuse spiegelreflex camera gekocht en won ze haar eerste fotowedstrijd. De prijs, 10000 afdrukken. Zeer welkom met een baby op komst. 


Het virus was echter gevat. In 2002 was het tijd voor de fotovakschool. Met de specialisatie reportage en documentaire fotografie. 


De diagnose  "je moet fotograaf worden"" werd gesteld,.  Echter kwam er na de periode van de fotovakschool een tijd waarin gwerkt werd in opdracht en vooral vrij werk werd gefotogafeerd wat in de smaak viel. 

DIe tijd is echter nu voorbij.. het vrije werk is eigen werk in de zin van de passie van het beeld, vastgelgd uit eigen overweging. 

Op deze site wordt eigen werk gedeeld, kennis over de straatfotografie en de beweging achter het beeld. De wereld rond met camera.


De altijd vrolijke fotograaf in de wereld van de fotografie, Cornelia.


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram